![post-icon](https://specjalyregionu.pl/wp-content/uploads/2021/01/post-icon.png)
Piszą o nas – artykuły kulinarne o naszych produktach podbijają prasę kulinarną!
Wiedza i świadomość na temat naturalnych, zdrowych i nieprzetworzonych produktów powinna być coraz większa. Nie bez przyczyny mówi się przecież: „jesteś tym, co jesz”.
![Aktualność 4 – IV etap_11zon](https://specjalyregionu.pl/wp-content/uploads/2022/03/Aktualność-4-IV-etap_11zon.jpg)
Bardzo często nie zdajemy sobie sprawy z tego, jak jakość żywności, którą spożywamy, mocno wpływa na nasze zdrowie i samopoczucie. Dlatego bardzo się cieszymy, że w prasie i wielu branżowych czasopismach pojawiają się wzmianki na temat naszych zdrowych specjałów – kozich serów, twarogów, czy olejów tłoczonych na zimno.
Dobrze jest wiedzieć więcej, zatem w poszukiwaniu ciekawych informacji na temat samych produktów oraz przepisów i inspiracji kulinarnych warto sięgnąć po takie periodyki, jak: Moje Gotowanie, Zdrowie na Talerzu, Zdrowie z Natury.
Znajdziecie tam wiele pomysłów na to, jak w sposób kreatywny wykorzystać w kuchni oleje tłoczone na zimno i kozie sery. Dowiecie się, jak przyrządzić szybkie, zdrowe, pożywne i przepyszne dania, które nadadzą się na śniadanie, obiad, czy kolację.
![kozi-ser](https://specjalyregionu.pl/wp-content/uploads/2021/01/kozi-ser.png)
Dowiecie się także, dlaczego naturalna, nieprzetworzona żywność staje dzisiaj tak popularna i o jej pozytywnym wpływie na nasze zdrowie.
Do zobaczenia w kioskach!