Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie” Materiał opracowany przez Konsorcjum „Jakość Tradycja 2014- 2020” producentów “AGRO-DANMIS” Gramowscy spółka jawna oraz Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe „VITACORN” Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 – Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi Materiał współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach działania 3 „Systemy jakości produktów rolnych i środków spożywczych” poddziałanie 3.2 „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020"

Dowiedz się więcej
50 lat tradycji
wytwarzania
50 lat tradycji
wytwarzania
50 lat tradycji
wytwarzania
50 lat tradycji
wytwarzania

Aktualności

Kozie specjały od kuchni, czyli jak się robi sery.

Kozie specjały od kuchni, czyli jak się robi sery.

Kozie sery to czyste zdrowie. Ale jak właściwie one powstają? Najwięcej serów trafia na rynek w okresie wiosna - lato i wczesna jesień, co związane jest bezpośrednio z naturalnym cyklem życia kóz.  Aby z mleka powstał ser, mleko musi przejść kilka kroków. Najpierw...

czytaj dalej