Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie” Materiał opracowany przez Konsorcjum „Jakość Tradycja 2014- 2020” producentów “AGRO-DANMIS” Gramowscy spółka jawna oraz Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe „VITACORN” Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 – Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi Materiał współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach działania 3 „Systemy jakości produktów rolnych i środków spożywczych” poddziałanie 3.2 „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020"

Dowiedz się więcej
50 lat tradycji
wytwarzania
50 lat tradycji
wytwarzania
50 lat tradycji
wytwarzania
50 lat tradycji
wytwarzania
8 listopada 2022

Zdrowie lubi dobrą jakość

Jesień to najwyższy czas, aby zaopiekować się własnym zdrowiem. Mamy je jedno, a zmienna pogoda, coraz mniej słońca i deszcze nie poprawiają naszej kondycji.

Nie będziemy Wam proponować wielkich zmian, rozpoczęcia kolejnej aktywności, czy magicznej diety. W tym czasie warto zrobić jedną niepozorną rzecz, która poprawi Wasz komfort i co najważniejsze zdrowie.

Przyjrzyjcie się temu, co ląduje w Waszym koszyku.

Droga jest prosta – to, co najpierw wpada do koszyka, później znajduje się na Waszych talerzach i w Waszych brzuchach. Właśnie te produkty mogą wspomagać Wasze zdrowie. Dlatego tak ważne jest wybieranie produktów i marek, które dbają o jakość tego, co jecie.

Dobrym wskaźnikiem jest certyfikat Jakość i Tradycja. Producenci, którzy mogą pochwalić się takim odznaczeniem dbają, by jakość i forma wytwarzania produktów była poddawana stałej kontroli oraz zachowują tradycyjny sposób produkcji od dziesiątek lat.

Szukajcie znaku certyfikatu na opakowaniach produktów, które jecie – z pewnością go wypatrzycie na dobrych produktach!