Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie” Materiał opracowany przez Konsorcjum „Jakość Tradycja 2014- 2020” producentów “AGRO-DANMIS” Gramowscy spółka jawna oraz Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe „VITACORN” Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 – Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi Materiał współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach działania 3 „Systemy jakości produktów rolnych i środków spożywczych” poddziałanie 3.2 „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020"

Dowiedz się więcej
50 lat tradycji
wytwarzania
50 lat tradycji
wytwarzania
50 lat tradycji
wytwarzania
50 lat tradycji
wytwarzania

Przekąska z koziego sera

Składniki

  • Kozi Ser Twardy Dojrzewający,
  • rukola,
  • owoc granatu,
  • białe wino w kieliszku

Sposób przygotowania:

  1. Rukolę umyj i rozłóż na talerzu.

  2. Owoc granatu przekrój na pół, mocno uderzaj łyżką w skórkę od granata, tak, aby pestki wypadały do miski, rozłóż je na listkach rukoli.

  3. Kozi ser twardy dojrzewający w kawałku pokrój na małe trójkąciki i ułóż je na wcześniej przygotowanej kompozycji.

  4. Otwórz do tego ulubione wino… błyskawiczna przekąska przygotowana w 5 minut!