Produkcja ma znaczenie
Nie ma dobrych produktów bez szczególnej dbałości o ich jakość.
Specjały Regionu to marka, która zrzesza nie tylko pyszne produkty w ładnej szacie graficznej, ale przede wszystkim te, które wyróżniają się na tle innych pod względem jakości.
W rzeczywistości, aby sprawdzić jakość produktów, musimy zacząć od samego początku, czyli od procesu produkcji każdego z nich.
Kluczowe na tym etapie jest wykorzystywanie nieprzemysłowych metod produkcji, opierających się na uczciwości technologicznej, bez żadnych dodatków. Produkty muszą mieć tzw. czystą etykietę, czyli skład pozbawiony konserwantów, stabilizatorów, czy barwników. To oznacza, że w 100% są naturalnymi surowcami.
Dodatkowo, Specjały Regionu szerzą świadomość tylko na temat produktów, które odznaczają się znakiem “Jakość i Tradycja”. W praktyce, są to produkty o tradycyjnym charakterze i szczególnie wysokiej jakości, co do których zachowuje się wysokie standardy produkcyjne, a ich jakość jest poddawana regularnym kontrolom.
To wszystko przekłada się także na walory smakowe i zdrowotne produktów, dzięki czemu są w stanie zwiększać odporność i przyczyniać się do poprawy stanu zdrowia.
Smacznego!