Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie” Materiał opracowany przez Konsorcjum „Jakość Tradycja 2014- 2020” producentów “AGRO-DANMIS” Gramowscy spółka jawna oraz Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe „VITACORN” Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 – Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi Materiał współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach działania 3 „Systemy jakości produktów rolnych i środków spożywczych” poddziałanie 3.2 „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020"

Dowiedz się więcej
Pizza z serem kozim i szynką prosciutto

Pizza z serem kozim i szynką prosciutto

Składniki:Przepis na 2 średnie pizze. Ciasto:400 g mąki pszennej7 g drożdży instantszczypta cukru (3g)1/2 łyżeczki soli20 g oleju rzepakowego250 g ciepłej wody Dodatki:1/2 czerwonej cebuli (77g)136 g pomidorków koktajlowych100 g koziego twarogu wiejskiego40 g sera...
Sernik z koziego twarogu z polewą mango

Sernik z koziego twarogu z polewą mango

Składniki: 100 g herbatników50 g roztopionego masła400 g koziego twarogu wiejskiego4 jajka40 g miękkiego masłałyżka mąki ziemniaczanej50 g cukru pudrułyżeczka masła do posmarowania Polewa:szklanka pulpy z mangołyżka żelatyny80 ml wody Sposób przygotowania: Herbatniki...