Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie” Materiał opracowany przez Konsorcjum „Jakość Tradycja 2014- 2020” producentów “AGRO-DANMIS” Gramowscy spółka jawna oraz Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe „VITACORN” Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 – Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi Materiał współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach działania 3 „Systemy jakości produktów rolnych i środków spożywczych” poddziałanie 3.2 „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020"

Dowiedz się więcej
Pieczone warzywa z pesto z jarmużu

Pieczone warzywa z pesto z jarmużu

Składniki pół małej dyni piżmowej (500 g) 2 średnie marchewki 1 pietruszka ćwiartka selera naciowego 3 łyżki oliwy 3 ząbki czosnku 1 łyżeczka suszonego tymianku sól, pieprz Pesto: 25 g prażonego słonecznika 150 g jarmużu 1 ząbek czosnku 90 g oliwy 70 g sera koziego...
Pyry z kozim gzikiem

Pyry z kozim gzikiem

Składniki 4 duże ziemniaki 400 g koziego twarogu wiejskiego 4 łyżki kwaśnej śmietany 18% 1 mały pęczek szczypiorku 6 rzodkiewek sól, czarny pieprz ew. 1 starty ząbek czosnek Sposób przygotowania: Ziemniaki umyj i dokładnie wyszoruj. Następnie ugotuj je w mundurkach w...