utworzone przez agnieszka.hands | Kwi 21, 2021 | Dania na ciepło, Lunch, Obiady
Składniki dla czterech osób KLUSKI: 100 g wędzonego boczku,5 ząbków czosnku,200 g świeżego szpinaku,250 g pomidorków koktajlowych,¼ szklanki oliwy z oliwek,250 g ulubionego makaronu, np. tagliatelle,100 g Sera Koziego Twardego Dojrzewającego,sól, szczypta suszonego...
utworzone przez agnieszka.hands | Kwi 6, 2021 | Dania na ciepło, Lunch, Obiady
Składniki dla czterech osób KLUSKI: 100 g wędzonego boczku,5 ząbków czosnku,200 g świeżego szpinaku,250 g pomidorków koktajlowych,¼ szklanki oliwy z oliwek,250 g ulubionego makaronu, np. tagliatelle,100 g Sera Koziego Twardego Dojrzewającego,sól, szczypta suszonego...
utworzone przez agnieszka.hands | Mar 25, 2021 | Dania na ciepło, Lunch, Obiady
Składniki dla czterech osób KLUSKI:400 g Koziego twarogu wiejskiego,150 g mąki pszennej + do posypania blatu,1 jajko L,sól. DODATKI: 150 g wędzonego boczku,2 pomidory,4 łyżki oleju rzepakowego,pęczek szczypiorku,sól, pieprz. Sposób przygotowania: W dużej misce...
utworzone przez danmis | Sty 29, 2021 | Dania na zimno, Lunch, Przekąski, Śniadania
Składniki dla 4 osób 250 g wędzonego pstrąga 1 opakowanie Koziego twarogu wiejskiego (200 g) 1 łyżka Koziego jogurtu naturalnego pęczek szczypiorku sól, pieprz Sposób przygotowania Pstrąga obierz z skóry i ości. Oczyszczone mięso przełóż do miski, dodaj twaróg,...
utworzone przez danmis | Sty 7, 2021 | Desery, Kolacje, Lunch, Przekąski, Śniadania
Składniki 150 g mąki żytniej 2 łyżeczki proszku do pieczenia 1 łyżka cukru trzcinowego 2 jabłka 2 jajka 1 opakowanie jogurtu koziego 1 łyżeczka esencji waniliowej 80 ml mleka lub wody olej do smażenia cukier puder do oprószenia Sposób przygotowania Jabłka obierz ze...
Najnowsze komentarze